23948sdkhjf

Fra hopp til stål og betong

Hoppsjef Clas Brede Bråthen har fått ny jobb. Han begynner som daglig leder i Veisikring fra mai.

Det betyr at 55-åringen, som har vært en frontfigur for norsk hoppsport i 20 år, nå skal begynne å jobbe med stål og betong.

Veisikring er nemlig en ledende aktør i Norge på rekkverksløsninger. Selskapet, som holder til i Solbergelva utenfor Drammen,  leverer nemlig rekkverk i både stål og betong.

Slo ned som en bombe

På hjemmesiden til selskapet står det også at «Veisikring har også en avdeling for bruvedlikehold hvor vi har særlig god kunnskap med ulike lager og fugeløsninger».

Det slo ned som en bombe i norsk idrett da Bråthen i januar innkalte til pressekonferanse og sa at han ville gi seg som hoppsjef etter sesongslutt. Da hadde han hatt stillingen i 20 år. De senere årene har vært turbulente, så det var kanskje ikke så rart at han nå gir seg.

Overraskende jobbvalg

Mer overraskende – også for de ansatte i Veisikring – er det at han nå har fått ny jobb som daglig leder i selskapet. Bråthen bor i Mjøndalen og får dermed kort vei til sin nye arbeidsplass.

Nye kolleger: Clas Brede Bråthen (i midten) sammen med sine nye kolleger i Veisikring. Foto: Veisikring

Veisikring har hovedkontor i Solbergelva og et avdelingskontor i Froland med ca 70 høyt kvalifiserte funksjonærer og installatører. Årlig omsetter selskapet for mellom 250 og 300 millioner kroner.

Veiskring AS har også et datterselskap, Bærum Asfalt AS, som driver med lokal asfaltutlegging i Drammensområdet.

En del av et konsern

Veisikring AS en del av Roadworks-konsernet, med søsterselskapene, Otera Traftec AS, Otera Infra AS,  Veidrift AS og KF Entreprenør AS.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.188