23948sdkhjf

Fikk stor kontrakt – trenger flere fagarbeidere

Økt oppdragsmengde har ført til at Trosvik Maritime AS nå søker fagarbeidere innen plate/sveis/rør.

Telemarksavisa (TA) skriver at den mekaniske bedriften nå har lyst ut åtte nye stillinger som plate-, sveise- og rør-fagarbeidere. Nylig har nemlig Trosvik Maritime vunnet en større kontrakt.

Det er ikke mange ukene siden at den mekaniske bedriften fikk nye eiere. Tidligere var det Vard som eide verkstedet, men som ble kjøpt opp av Trosvik Maritime. Avisa skriver at dette ikke har noen direkte årsak med at de nå trenger åtte nye fagarbeidere, da dette er en del av selskapets strategi.

- Vi jobber hele tiden for å kjempe til oss flere mindre og større jobber og med det også kunne øke antallet faste ansatte. Og tross koronaen, ser vi positivt på fremtiden, sier daglig leder André Solum til TA. Den han som overfor avisa sier at selskapet har fått en ny stor kontrakt, men at det er for tidlig å si noe mer om den på nåværende tidspunkt.

SVEISING: Det er først og fremst fagarbeiderene innen sveising, platearbeid og rør Trosvik Maritime har behov for. ILLUSTRASJONSFOTO: HS GRUPPEN

Den er en imidlertid en av de 10 største kontraktene selskapet har hatt, og at det er denne som gjør at de nå søker nye medarbeidere. Solum sier videre at de leiemarkedet også er aktuelt for jobben, men at dette markedet er vanskelig for tiden på grunn av koronapandemien.

- Med flere faste ansatte står vi bedre rustet til å kunne påta oss flere jobber – uten å ta risiko i forhold til utfordringer i leiemarkedet, sier han, og legger til at bedriften ser positivt på framtida til tross for koronasituasjonen.

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08