23948sdkhjf

Nexans Rognan: Har passert 300 ansatte – og flere skal de bli

Hjørnesteinsbedriften på Rognan har mer enn nok å gjøre. I tillegg til å ansette flere, bygges det å ny stor lagerhall ved anlegget på Rognan.

Nexans Rognan er i vinden.

Anlegget på Rognan har mer enn nok å gjøre, og de siste tre årene har bedriften ansatt  nærmere 60 personer.

Søker etter flere

Nå søkes det etter flere. Og det er ulike arbeidsoppgaver til forskjellige avdelinger det søkes ansatte til.

Ifølge Avisa Nordland søkes det blant annet etter sju teknikere på termineringsavdelingen. Det er her montering av utstyr og endeterminger på kabelsystemene som produseres foregår.

Videre skal det ansettes folk i vedlikeholdsavdelingen, som i dag består av 20 fagarbeidere innen elektro, automasjon, bygg og mekaniske fag. Fabrikken søker også etter mekaniker og inntil fem nye ingeniører.

Bakgrunnen for at bedriften søker etter flere nye hoder er stor vekst i fabrikken.

Ny lagerhall

Dette er noe som også gir seg utslag i behovet for større arealer på Rognan. Derfor er man i ferd med å bygge en ny lagerhall.

– Ved Nexans Rognan har vi de siste årene investert betydelig for å kunne utvide vår kapabilitet for produkter inn mot spesielt elektrifisering og det grønne skiftet. Vi begynner å se fruktene av dette, og er i en fase hvor vi rekrutterer på alle nivåer i organisasjonen, sier fabrikksjef Karl Peter Johansen til avisa.

Han kan legge til at man har satt i drift den nye fabrikken, oppgradert kabelbane i tillegg til en større oppgradering på Rognan Industrikai.

- Dette gir mange spennende oppgaver og muligheter framover, sier han videre.

Kilde: Avisa Nordland

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079