23948sdkhjf

Vant prestisjetung pris

Westcon Power & Automation har fått utmerkelsen «2020 Norway’s Best Managed Companies, som deles ut av Deloitte i samarbeid med Norges Handelshøyskole.

Westcon går helt til topps når revisjons- og rådgivningsselskapet Deloitte for første gang kårer «Best managed companies» Norge. Programmet ble i høst lansert i samarbeid med Norges Handelshøyskole, og har som formål å synliggjøre suksessen til større, privateide norske selskaper.

- Dette er fantastisk anerkjennelse av det vi har skapt sammen med våre kunder. Klimaendringene er den største utfordringen verden står overfor, og vi har vist hvordan vår grønne teknologi er en lønnsom del av løsningen. Utmerkelsen inspirerer oss og kundene våre, sier Gunvald A. Mortvedt, administrerende direktør i Westcon Power & Automation (WPA).

Westcon Power & Automation leverer løsninger for landstrøm og elektrifisering av ulike typer fartøy, og har bidratt med elektrifiseringsløsninger til en rekke prestisjeprosjekter. Eksempelvis sørger batteri- og styringssystemer fra selskaper for at turistbåten «Future of the Fjords» kan seile lydløst og utslippsfritt. Teknologien er også levert til en rekke fergestrekninger, og i disse dager er Westcon Power & Automation med når verdens første hydrogenferge bygges. Selskapet har en solid ordrereserve for de kommende årene.

- Vi er stolte av å ha vist at det er lønnsomt å bidra til et mer bærekraftig samfunn. Det er vestlandsk optimisme og skaperkraft kombinert med vår kunnskap og erfaring fra maritim industri, som har gjort oss verdensledende på fremtidens teknologi, sier Mortvedt

«Best managed ccompanies» ble først etablert i Canada i 1993, og har siden den gang blitt landets ledende program for forretningsutmerking.

- Å bli kåret til Norges Best Managed Companies er et kvalitetsstempel som anerkjenner private selskaper basert på kriterier som strategisk fokus, operasjonell struktur, bedriftskultur og økonomisk utvikling, sier Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte Norge.

- Best Managed Companies programmet er et viktig initiativ for Deloitte som vi ønsker å utvide i årene fremover. Vi vet at det er mange vellykkede private selskaper i Norge, og ønsker gjennom dette programmet å rette oppmerksomheten mot disse, og støtte dem i å videreutvikle virksomheten sin, sier Gaaseide.

 

Kilde: Pressemelding fra Westcon

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.484