23948sdkhjf

Stålarbeidere med stunt: Lyste opp Trump-bygning med Biden

United Steelworkers, den største fagforeningen for stålarbeidere i USA, valgte Trump Tower i Chicago for å markere sin støtte til Joe Biden før presidentvalget.

En lyskaster med påskriften «Biden & Harris» lyste opp Trump Tower i Chicago nylig. United Steelworkers har reist rundt med sin lyskaster for å fremme sin støtte til den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden og visepresidentkandidat Kamala Harris. Den blå skriften fra lyskasterne preget også tre andre steder i Chicago nylig.

Det er Chicago Sun Times som skriver dette. Presidentvalget nærmer seg med stormskritt i USA, og de siste ukene har United Steelworkers reist rundt med sin lyskaster som lyser opp bygninger med «Biden & Harris».

- Dette valget er selvsagt svært viktig og det er mye som står på spill for arbeidstakere, sier talsperson Jess Kamm Broomell i United Steelworkers. Organisasjonen representerer om lag 850.000 stålarbeidere over hele USA.

- En rekke viktige saker for arbeidere kan bli avgjørende i år: Rimelig helsetjenester, pensjonssikkerhet, arbeideres rettigheter og helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassene er alle temaer som står på spill, sier Kamm Broomell.

Hun sier til avisa at lyskaster-prosjektet springer ut av foreningens politiske arbeid, og at de ønsker å spre sitt budskap på en covid-vennlig måte.

- Først og fremst for å la mennesker få vite hvor viktig dette valget er, få de til å stemme og starte diskusjoner om hvor viktige temaene som angår arbeidere er, sier hun videre.

Lyskaster-prosjektet består av ei gruppe på fire kvinner som reiser rundt fra stat til stat før valget for å presentere fagforeningens støtte til Biden og Harris.

Det har ikke lykkes Chicago Sun Times å få en kommentar fra Trump-administrasjonen i sakens anledning.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.082