23948sdkhjf

Ble Hydroscand-forhandler

Utom24 på Sunndalsøra blir nå også et slangeverksted – i tillegg til å være et mekanisk verksted.

Utom24, som ble etablert i 2019, og holder til på Sunndalsøra, har nemlig blitt autorisert forhandler for markedslederen Hydroscand.

- Dette betyr veldig mye for oss. Det er kjempestort, sier daglig leder Tobias Utigard til Aura Avis.

Utom24 er fra før et fullverdig mekanisk verksted, og som nå også blir et slangeverksted. Det betyr at bedriften kan levere alt av slanger – også hydraulikk og industrislanger – både til næringslivet, landbruket og til folk flest.

- Vi kan levere spesialdeler til industrien, og vi lager alt av hydraulikkslanger, sier Utigard til avisa. Han legger til at de også har et mobilt slangeverksted, som kan komme godt med hvis det skulle skje noe uforutsett med en slange i nærområdet.

Den daglige lederen forteller at det har vært en økende etterspørsel etter slanger den senere tiden, også før det ble kjent at de ble autorisert forhandler av Hydroscands produkter.

HYDROSCAND: Utom24 er blitt autorisert forhandler av Hydroscands produkter. FOTO: MORTEN DAHL

Utigard sier at slangeverkstedet er en naturlig utvikling for bedriften. Tanken på å starte med dette, kom da han selv hadde behov for hydraulikkdeler.

Utom24 ble etablert så sent som i fjor, og er nå inne i sitt første driftsår. Tallene er på vei oppover, og den forventede omsetningen i år ligger på om lag fem millioner kroner. I tillegg til seks fast ansatte, er det noe som er innleide. De største kundene til bedriften er lokale entreprenører.

Aura Avis opplyser at den tidligere har skrevet om Utom24s planer om å bygge et storbilverksted ved en døgnhvileplass i nærheten. Disse planene er satt på vent inntil videre, blant annet på grunn av koronapandemien, men Utigard forsikrer at det kommer til å bli realisert med tid og stunder.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078