23948sdkhjf

Hydroscand satser ytterligere mot energisektoren

Slange- og ledningskomponent-leverandøren Hydroscand ønsker å være en proaktiv samarbeidspartner mot kundene innen olje-, gass- og energisektoren.

Konsernet har etablert Hydroscand Energy, som i større grad enn tidligere, skal jobbe tettere mot olje-, gass- og energisektoren.

Foreløpig er det fem personer som jobber i gruppa med fokus på denne sektoren, og ifølge Rune Rugland er målet å være 15 ansatte i løpet av 2024. Han er ansvarlig for satsingen.

Mer proaktiv

- Ambisjonen vår er å ta en betydelig større markedsandel innen sektoren, og for å nå dette målet har vi altså etablert et eget satsingsområde mot olje, gass og energi. Vi ønsker å være en mer proaktiv samarbeidspartner mot våre kunder innen dette segmentet, sier Rugland videre.

Han sier at initiativet til denne satsingen kommer fra Norge, men at målet er å jobbe mot kunder over hele verden.

Ved å være mer proaktive mot kundene, mener Rugland at det vil være flere fordeler.

Flere fordeler

- For det første vil vi mer vårt økte fokus på proaktivitet kunne hindre stans i produksjon som følge av ødelagte slanger og ledningskomponenter. Det vil gi kostnadsbesparelser for våre  kunder. For det andre vil vår satsing på vedlikehold av slanger medføre at de vil holde lenger, og dermed vil avfallsmengden bli betydelig redusert, sier Rugland.

- Vi skal være proaktive i stedet for å reparere i ettertid. Vi ønsker å bli en samarbeidspartner med våre kunder der vi sammen kan planlegge prosjekter, sier han videre.

Nyansettelser

- Vi kan med våre egeneide fabrikker flere steder i verden være konkurransedyktige på både pris og leveringsdyktighet. Mitt inntrykk er at Hydroscand har et godt renomme i bransjen, og vi opptattes som både ambisiøse og innovative, sier Rune Rugland, og legger til at det jobbes nå med ansette nye personer som skal jobbe i Hydroscand Energy.

Dette er Hydroscand:

Hydroscand AS har montert og distribuert slanger og ledningskomponenter i over 40 år og fortsetter å være en desentralisert kundenær organisasjon. Hydroscand er i dag over 1650 ansatte på mer enn 200 avdelinger på verdensbasis og omsetter for mer enn 260 mill. Euro. Hydroscand er markedsleder i sin bransje i Europa. Deres grunnleggende idé fortsetter: å være der hvor kunden er. Virksomheten i Norge ble grunnlagt 19. mai i 1978 og har nå 40 avdelinger i Norge. Hydroscand har et komplett sortiment av slanger og ledningskomponenter, totalt over 45.000 artikler.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079