23948sdkhjf

Rørselskap slår seg selv konkurs

Norwegian Piping har i flere år levert rør og koblinger til norsk olje- og gass-bransje. Nå er det slutt. Selskapet har slått seg selv konkurs, og morselskapet Hitecvision overtar ansvaret.

Det er E24 som skriver at Norwegian Piping har gått til det skritt å slå seg selv konkurs som følge av koronakrisen. Selskapet klarte aldri helt å komme på beina igjen etter oljeprisfallet i 2014.

I 2014 ble Norwegian Piping kjøpt opp av Hitecvision, og ble tidligere i år underlagt morkonsernet Moreld. Sjefen for Moreld uttaler til E24 at leverandører til Norwegian Piping vil gå på et tap, akkurat som eierne av selskapet. Men det understrekes at selskapets oppgaver videreføres under Hitecvision.

Ifølge konkurskjennelsen har Norwegian Piping en gjeld på mer enn 100 millioner kroner.

E24 skriver videre at det er til sammen fire selskap i Hitecvision-systemet som nå er konkurs, og at alle disse har byttet navn i forbindelse med overtakelsen og videreføringen av selskapene. Norwegian Pipings nye navn er NPG1 AS.

Bostyrer for de fire selskapene opplyser at de fleste ansatte har fått jobb hos den nye eieren, mens fire andre ansatte i morselskapet går litt mer usikker tid i møte.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079