23948sdkhjf

Enighet med långiverne

PGS fikk forrige fredag ei uke på seg til å få ordnet opp med sine långivere. Nå er selskapet kommet til enighet med majoriteten av långiverne.

Det betyr at det nå skal jobbes for å få mer støtte, skriver selskapet i en børsmelding fredag formiddag.

PGS er sterkt gjeldsrammet, men selskapet opplyser i børsmeldingen av partene er blitt enige om å utsette avdraget på et lån på 135 milliarder dollar. Dette lånet forfaller fredag

Hittil har PGS fått støtte fra kreditorer som representerer 62 prosent av lånefasiliteter på omtrent 520 millioner dollar, og 81 prosent av en rullerende kredittfasilitet på 350 millioner dollar. PGS er også enige med partene i en eksportkreditt på omtrent 300 millioner dollar. Støtten er avhengig av intern godkjenning blant kreditorene og av enighet om dokumentasjonen, skriver selskapet i meldingen.

Dersom dette kommer på plass i løpet av de neste få ukene, er det ventet at PGS vil sende en forespørsel om endringer til långiverne som hittil ikke har deltatt i forhandlingene.

Ifølge børsmeldingen har PGS blitt enige med flere långiverne om å søke alternativ juridisk restrukturering dersom de ikke får tilstrekkelig støtte.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078