23948sdkhjf

Oljeserviceselskap flytter subsea-avdelingen og dobler kapasiteten

Oljeleverandøren flyttersin subsea-virksomhet til Dale industripark og får dobbelt så stor plass. Det er fulle ordrebøker og økende aktivitet som gjør at bedriften nå flytter.

Det er subsea-avdelingen til Oss-nor som har behov for mer plass, melder Tidens Krav. Og det får de, når de flytter til UMOE Sterkoder og 5500 kvadratmeter -noe som er dobbelt så stort som de hadde der de tidligere holdt til. Dette bygget blir nå lagerplass.

Les også: PCS Stokke Stål AS flytter

Og ikke nok med det. Tidens Krav skriver også at Oss-nors subsea-avdeling skal bli flere. Totalt har konsernet 100 ansatte.

– Vi søker etter dyktige folk og satser offensivt på rekruttering. Vi er i ferd med å ansette nye mekanikere, sveisere og prosjektledere, sier avdelingsleder Kjetil Haga til avisa.

Ved Dale industripark for Oss-nor tilgang til god krankapasitet og dypvannskai.

FLYTTER: Oljeserviceselskapet Oss-nor flytter subsea-avdelingen sin til Dale Industripark i Krstiansund. Her fra deres anlegg i Hammerfest. FOTO: OSS-NOR

Oss-nor leverer primært til de internasjonale riggselskapene. I det siste har Subsea-avdelingen hatt større oppdrag i Nigeria. Sør-Afrika, Indonesia og i Hammerfest.

Kundene til subsea-avdelingen er boreoperatører, det vil si de internasjonale riggselskapene, forklarer Schnell. Subsea-avdelingen har utført større oppdrag både i Nigeria, Sør-Afrika og Indonesia i tillegg til i Hammerfest.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094