23948sdkhjf

Må skjære ned med om lag 50 årsverk

Neptune Energy legger ned Oslo-kontoret og skal kutte inntil 50 årsverk.

Det skriver E24 mandag. Avgjørelsen kommer som følge av koronakrisen og svak oljepris.

Neptune Energy nedbemanner som følge av usikre tider. Blant annet legges Oslo-kontoret ned, og framover skal oljeletingen reduseres.

– Vi ser for oss at den uavklarte og ustabile situasjonen vil vare lenger enn vi håper og justerer derfor aktiviteten, forklarer kommunikasjonssjef Liv Jannie Omdal til E24.

Kuttene kommer ikke helt overraskende da Netpune Energy allerede i vår varslet endringer som følge av koronakrisen. Faste stillinger skal kuttes med om lag 15 proent. I Norge finnes det 334 ansatte i selskapet, og det betyr at opptil 50 årsverk må bort.

Neptune Energy har i dag to kontorer – ett i Oslo og ett i Stavanger. Nå er det bestemt at Oslo-kontoret skal legges ned. Her er det 30 ansatte som enten må slutte eller flytte til Stavanger. Det blir også en del endringer ved hovedkontoret på Forus, og det er spesielt leteområdet som vil bli endret, da det vil bli mindre leteaktivitet i årene som kommer.

Endringene i selskapet trer i kraft fra 1. oktober i år, men ifølge E24 vil det være mulig for Oslo-folk å pendle fram til august neste år før det må tas en avgjørelse om å flytte til Stavanger permanent eller ikke.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078