23948sdkhjf

Vant vaskekontrakt i Middelhavet

Avtalen som gjør at Sordal Mediterranean Aqua Service fikk vaskekontraket i sydlige strøk kom i stand i fjor høst, forteller daglig leder i Sordal Mediterranean Aqua Service, Even H. Søreide.

Dette går fram av en pressemelding.

- Det er morsomt hva som kan komme ut av et hyggelig møte under havbruksmessen Aqua Nor i fjor, sier Even H. Søreide, daglig leder i Sordal Mediterranean Aqua Service.

Noen måneder på etterskudd grunnet koronastengte grenser er de nå i gang med vasking av oppdrettsnøter hos havbrukskunde ved Middelhavet.

Østerbø har levert full pakke som inkluderer vasker, slangetrommel, egenprodusert høytrykkspumpe og spesialbygd styrekontainer. Kim Andre Eidé fra Østerbø deltok under oppstart på lokasjon for å sikre god igangsettelse og gi opplæring til mannskapet fra Sordal.

Even H. Søreide driver også Sordal Aqua Service som opererer i Norge. De leverer tjenester til havbruksnæringen langs kysten fra Trondheim i nord til Flekkefjord i sør.

- Erfaringene fra det norske markedet gjør at vi nå har stor tro på å lykkes i Middelhavet også, sier han ifølge pressemeldingen.

Kilde: Pressemelding fra Sordal Mediterranean Aqua Service

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109