23948sdkhjf

- Ingen vei utenom avlysning av OTD

- Da vi etter siste utsendelse fikk tilbakemeldinger fra flere selskaper om at de ikke har anledning å stille ut på årets messe på grunn av usikkerheten rundt Covid-19, var det ingen vei utenom enn å avlyse OTD 2020.

Det sier OTD-sjef Odd Eide Knutsen etter at det fredag ble kjent at OTD-messen på Sotra utenfor Bergen i oktober i år må avlyses.

Les også: Frykter at 20.000 jobber kan forsvinne

-Vi har også gode samarbeidspartnere, underleverandører som var avhengig av en beslutning i god tid før messen. I det lengste hadde vi håpet på en gjennomføring av årets OTD, men myndighetene har ikke kunnet gi noen positive eller forutsigbare signaler, fortsetter Eide Knutsen.

- Som tidligere lovet har vi gjort alt vi kan for at våre utstillere skal komme mest mulig skadesløs ut av denne uheldige situasjonen, det er gjort riktige grep internt på et tidlig tidspunkt og vi er glade for at vi dermed er i posisjon til å gjøre dette, sier han, og legger til at de OTD derfor vil komme tilbake med ulike alternativer for refusjon, men håper at flest mulig velger å videreføre sin deltagelse fra OTD 2020 direkte over til OTD 2021 i Stavanger - uten ytterligere kostnader.

- Det er flere selskaper som allerede har benyttet seg av denne muligheten og det er vi ydmyk og takknemlig for, sier Odd Eide Knutsen avslutningsvis.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078