23948sdkhjf

«Terminerer» ansatte

I kvartalsrapporten for første kvartal i år skriver oljeserviceselskapet Electromagnetic Geoservices (EMGS) at de «terminerer» alle ansatte – bortsett fra 15 personer.

Også EMGS er berørt av koronapandemien, og i børsmeldingen skriver selskapet at det helt nødvendig å sende tilbake «Petrel Explorer» til Norge, og å legge Atlantic Guardian» i såkaldt kaldt opplag. Selskapet avslutter også ansettelsesforholdet til alle ansatte- bortsett fra et team på 15 personer.

Les også: Halvparten har mottatt permitteringsvarsel

Videre i kvartalsrapporten går det fram at selskapet fikk et resultat før skatt i første kvartal på minus 9,6 millioner dollar av en omsetning på 11,3 millioner dollar.

Videre skriver selskapet: «Dermed vil selskapets innsatser gjennom 2020 vil hovedsakelig fokusere seg på å innfri eksiterende kontrakter, realisere kortsiktig late sales fra det eksisterende multiklient-biblioteket og sikre undersøkelse-ordrereserver for første halvår 2021».

EMGS må også implentere kostnadsreduksjoner, men vil også være avhengig å av å redusere rentebærende gjeld og ikke-rentebærende gjeld. Selskapet er også avhengig av å få betalinger for størstedelen av utestående kundefordringer på 5,5 millioner dollar. Det gjelder også en ikke-fakturert kontrakt i Amerika.

«Skulle disse hendelsene mislykkes i å materialisere seg på en riktig måte, vil ikke selskapet være i stand til å fortsette å operere», avslutter selskapet.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.14