23948sdkhjf

Mer walk-to-work-arbeid for “Island Dilligence”

«Island Diligence» har sikret seg to walk-to-work kontrakter siste måneden, noe som vil gi båten arbeid til utpå høsten 2020.

 «Island Diligence» er allerede satt i arbeid for Trianel i Tyskebukta, der den utfører gangveioperasjoner ved en vindparken Trianel Windpark Borkum II.

Båten har kapasitet til å huse 100 personer, og mannskapet på 23 kan forvente nesten full båt under oppdraget for Trianel der teknikare fra klienten bor om bord. Lengden på kontrakten er drøye fire månader, pluss opsjoner, og båten vil ha base i Eemshaven, Nederland.

Videre er kontrakt signert med Global Marine Group for arbeid på Kriegers Flak, en vindpark utenfor Baltikum, i dansk sektor. Utbygger er Vattenfall, og vindparken blir Danmarks største når den står ferdig i slutten av 2021. «Island Diligence» skal bistå som hotellskip, samt med gangveioperasjoner i samband med kabellegging ved vindparken. Også her er det ventet full båt, med oppstart på sensommeren. Varigheten på kontrakten er tre månader, pluss opsjon på en måned til, og båten vil mobilisere i Grimsby, UK.

-Det er svært gledelig å ha sikret langvarig arbeid til «Island Diligence». Det har vært en lang vinter for mannskapet da båten har ligget i varmt opplag i påvente av kontrakt, og jeg vil berømme dem for sævrt rask og effektiv mobilisering til denne første kontrakten. Kunden har også hatt helse-, miljø-, sikkerhet- og kvalitetsrevisjon av båten, og de kunne ikke sette fingeren på noe som helst. Det tyder på en svært velholdt båt, med et mannskap med fokus på de riktige tingene, sier Tommy Walaunet, administrerende direktør i Island Offshore Management AS.

«Island Diligence» er av typen UT 717 CDX, og ble levert til Island Offshore i 2018.

Kilde: Pressemelding fra Island Offshore

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.437