23948sdkhjf

Fullt trykk i 30 år i Norge

I fjor feiret KEASER KOMPRESSORER 100-årsjubileum. Men det var det tyske morkonsernet som gjorde. I år er det 30 år siden KAESER etablert seg i Norge.

Etableringen av datterselskapet til det tyske konsernet KAESER KOMPRESSOREN SE, skjedde 31. januar 1990 – altså for 30 år siden. Og det er dette som nå markeres hos KAESER KOMPRESSORER AS i Vestby.

I oppstartåret 1990 hadde det norske datterselskapet sju ansatte, fire forhandlere og en omsetning på 4,1 millioner kroner. I dag – 30 år senere – er disse tallene endret til 47 ansatte, et landsdekkende service- og forhandlernettverk og en omsetning på om lag 170 millioner kroner. Med andre ord er det mye som har skjedd med kompressor-leverandøren i Norge.

I et presseskriv i forbindelse med markeringen av jubileet skriver selskapet at det har vært «30 år med suksess og som gjør noe med selvtilliten. Målrettet fokus på pålitelighet, energieffektivitet og forebyggende vedlikehold, har vært en del av oppskriften på KAESERs suskess».

I januar 1993 kunne KAESER feire åpningen av sitt eget bygg – det nye trykkluftsenteret i Vestby. I 2006 ble bygget totalrenovert og i 2018 ble bygget igjen oppgradert med påbygg av en helt ny tredje etasje.

90-TALLET: Slik så hovedkvarteret til KAESER ut i Vestby på 90-tallet. FOTO: KAESER

«Med dette fikk KAESER sitt eget SMART-hus, basert på energiledelse, sertifisert ihenhold til ISO50001. Ambisjonen om å være den mest energibevisste trykkluftleverandøren i bransjen –å befeste posisjonen ved ustanselig å være i forkant med å ta i bruk ny teknologi, hadde med dette nådd en milepæl. Gjennom smart teknologi og god energiutnyttelse fremstår selskapet som en attraktiv miljøvennlig samarbeidspartner. Energikostnader og miljø står sentralt hos KAESER, og ett av fjorårets absolutte høydepunkter var derfor når KAESER oppnådde ISO 50001-sertifisering. Den internasjonale standarden ISO 50001 står for energiledelse, og omhandler det viktige samspillet mellom mennesker, teknologi og organisasjon. KAESERs produktportefølje dekker alt fra den minste lille stempelkompressoren til de største skruekompressorene og blåsemaskiner. Med nye løsninger og ny teknologi baner selskapet vei for sine egne nyvinninger», skriver selskapet videre i meldingen.

Kilde: KAESER KOMPRESSORER

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094