23948sdkhjf

Ny daglig leder i Norse Offshore

Merethe Berge Paasche (47) tiltrer som ny daglig leder i Norse Offshore AS fra 1. Februar 2020.

Paasche etterfølger Arild Tjensvold som tiltrådte som midlertidig daglig leder når Hytech Personell AS overtok eierskapet av Norse Offshore i februar 2019. Tjensvold går inn i styret i Norse Offshore og fortsetter som daglig leder i Hytech Personell.

Les også: Ny daglig leder i IKM Elektro

Paasche startet som leder for forretningsutvikling i Norse Offshore i juli 2019.  Hun kom da fra Oceaneering AS og har over 20 års erfaring fra oljeservicebransjen innen komplettering-, boring- og undervannstjenester. Hun har i løpet av sin karriere hatt flere ledende stillinger innenfor forretningsutvikling, marked og salg, med ansvar for blant annet vekststrategier, merkevarebygging, kunderelasjoner og verdibasert salgsledelse. Paasche ble uteksaminert fra Norges Høyskole for informasjonsteknologi (NITH) i 1992 og er sertifisert Marketing Professional (CDMP) fra Digital Marketing Institute.

- Jeg vil takke Arild Tjensvold for det svært viktige bidrag han har gitt til selskapets utvikling og de resultater som er oppnådd under hans ledelse siden oppkjøpet av Norse Offshore. Styret er svært fornøyd med å ha fått Merethe Berge Paasche med på laget som daglig leder og ser frem til et godt samarbeid med å videreutvikle Norse Offshore. Med Paasche på laget får vi en daglig leder med både markedsførings- og teknologierfaring fra selskap med både norsk og internasjonal virksomhet. Vi er nå godt rigget for vekst og har flere spennende prosjekter på gang i både Norse Offshore og Hytech Personell, sier styreleder Stein Hogstad.

 

Kilde: Pressemelding fra Norse Offshore

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078