23948sdkhjf

PCS Stokke Stål AS flytter

Bedriften flytter fra Sem til Borgeskogen næringsområde, og får dermed lokaler som er fire ganger større og mer moderne enn dagens lokaler.

Dette skriver selskapet i en pressemelding.

Les også: Oljeserviceselskap flytter subsea-avdelingen og dobler kapasiteten

I over 30 år har PCS Stokke Stål vært en viktig arbeidsplass for kommunen med sine 60 arbeidsplasser. Gjennom nye og betydelig større lokaler sikrer nå PCS Gruppen videre satsing, bærekraftig næringsutvikling og flere arbeidsplasser i området.

De nye lokalitetene i Borgeskogen næringsområde er fire ganger større og mer moderne enn dagens lokaler. Med bedre utstyr og langt større produksjonskapasitet ligger nå alle forhold til rette for ekspansjon. PCS Stokke Stål AS rigger dermed for videre vekst og flytter all produksjon og administrasjon fra Sem til Aker Solutions gamle lokaler i Borgeskogen næringsområde.

PCS Stokke Stål er en ledende leverandør av trapper, rekkverk og bærende konstruksjoner i stål til sine kunder, hovedsakelig entreprenører og byggherrer på Østlandet. Etter en lengre periode med forhandlinger om overtagelse av bygget fra Aker Solutions er flytteprosessen nå i gang.

- De nye lokalene er fire ganger så store som dagens med plass til mer utstyr, utvidelse av produksjonstilbud og mer strømlinjeformet produksjon, forteller daglig leder i PCS Holding og PCS Construction AS, Jøran Gjelsten Lufall.

- Gjennom mange år i bransjen har vi opparbeidet en bred kompetanse innenfor modellering/prosjektering, produksjon og montasje av bærende stålkonstruksjoner. Dette gjør at vi blir foretrukket hos mange av kundene innen eksempelvis flyplasser og jernbane, forteller Gjelsten Lufall.

- Vi vil produserer det meste av våre leveranser i egen produksjonshall i Borgeskogen og gleder oss stort til å få ny og større verkstedhall og mer utstyr for mer strømlinjeformet produksjon, forteller daglig leder i PCS Stokke Stål Frank Lufall.

PCS Group har i mange år vært en stor leverandør på overflatebehandling over hele landet. For vel ett år siden kjøpte gruppen opp Stokke Stål, som har vært samarbeidspartner gjennom mange år.

- Nå ønsker PCS Gruppen å tilføre Stokke Stål et nytt segment for å tilby flere tjenester på anlegget. I forbindelse med flyttingen har vi startet arbeidet med å bygge opp et eget overflatebehandlingsanlegg på Borgeskogen, sier Jøran Gjelsten Lufall.

- Vi vil i tillegg til å overflatebehandle stålkonstruksjoner til oss selv tilby sandblåsing, metallisering og lakkering for eksterne kunder på Østlandet. Våre markedsundersøkelser tilsier at behovet for et slikt anlegg er stort på Østlandet. Tomten er på totalt 23 mål så vi har godt med plass for mottak av kontainere og andre plasskrevende konstruksjoner som skal overflatebehandles, sier Lufall.

Østlandet er i dag Stokke Ståls hovedmarked, og PCS har ambisjoner om å utvide markedet og på sikt tilby tjenestene i hele landet.

- Med nye moderne lokaler og tomtearealer på totalt 23 mål ligger alt til rette for utvidelse av tilbudet og kapasitet. Alt i alt gir dette oss troen på at vi skal kunne ekspandere og ta en posisjon som nasjonal aktør innenfor bransjen, avslutter Jøran Lufall.

 

Kilde: Pressemelding fra PCS Stokke Stål

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078