23948sdkhjf

Rammekontrakter til Apply Sørco og Aker Solutions

Vår Energi inngår rammeavtaler med Apply Sørco og Aker Solutions for vedlikeholds- og modifikasjonstjenester for selskapets egenopererte felter på norsk sokkel.

Rammeavtalene omfatter tjenester innen drift, vedlikehold, modifikasjon og konstruksjon har en varighet på tre år med opsjon på forlengelse med ytterligere to år.

Både Apply Sørco og Aker Solutions har solid historikk og lang erfaring fra norsk sokkel, og skiller seg ut fra konkurrentene med spesielt sterke resultater innen tekniske løsninger, produktivitet og helse, miljø og sikkerhet.

I tillegg er Vår Energi opptatt av å skape lokale ringvirkninger – spesielt knyttet til selskapet sine aktiviteter i Barentshavet. Bidrag og tilstedeværelse i Nord-Norge var derfor en del av evalueringskriteriene.

– Tjenestene i rammeavtalene er avgjørende for at vi skal kunne drive sikkert og bærekraftig på norsk sokkel. Jeg er glad kontrakten tildeles to norske leverandører som begge har lang erfaring og solide resultater å vise til. Både Apply Sørco og Aker Solutions kjenner installasjonene våre godt, og har en gjennomgående høy HSE-standard, sier Annethe Gjerde, Contracts and Procurement Manager Operations i Vår Energi.

 

Kilde: Pressemelding fra Vår Energi

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094