23948sdkhjf

Må permittere ansatte

NorseAqua har sendt ut permisjonsvarsel til seks av de ansatte i selskapets produksjon. Denne avdelingen har totalt 17 ansatte.

Les også: Halvparten har mottatt permitteringsvarsel

Selv om seks synes som et lavt tall, så utgjør det hele 35 prosent av de ansatte i produksjonen, skriver iLaks.

Nettstedet skriver at det ikke er første gang NorseAqua har måttet sende ut permitteringsvarsel, men da har det vært til midlertidig ansatte. Denne gang har varselet gått ut til fast ansatte.

– Etter en tid ble behovet for skreddersydde tareløsninger økende, og vi besluttet å ansette fast. Nå er vi der at vi har lite ordretilgang på skreddersøm for produksjon til rensefiskskjul i forbindelse med lusesituasjonen som er i næringen, skriver daglig leder Sveinung Kristiansen i en e-post til iLaks. Han legger til at han har et godt håp om at permitteringene kan bli kortvarige.

iLaks skriver at de har fått kjennskap til at det skal være konlikt mellom gründer Lars Berg-Hansen og de ansatte. Dette er imidlertid noe Kristiansen ikke kjenner seg igjen i. Han bedyrer at samarbeidet i forbindelse med permitteringene har vært godt med de ansatte.

Ifølge iLaks omsatte NorseAqua i fjor for 28,4 millioner kroner og fikk et driftsresultat på komfortable seks millioner kroner.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.095