23948sdkhjf

Fiskebedrift trenger 10 nye ansatte

Etter oppkjøp leter nå Oldervik fiskeindustri AS etter 10 nye medarbeidere.

Les også: Equinor inngår partnerskap med BP om havvind i USA

Det er Nordlys som skriver dette. Oldervik fiskeindustri startet opp for ni år siden, og har hatt gode år siden. I fjor omsatte bedriften for 63 millioner kroner, skriver avisa. Selskapet holder til i Tromsø kommune, og har bestemt seg for å ekspandere. Det gjorde de ved å kjøpe opp konkursboet til Polar Arctic Seafodd i Øksfjord tidligere i høst.

– Vi overtok anlegget i går og håper å være i drift så snart som mulig, det hadde vært fint å nå høst og førjulsfiske, men en mer realistisk målsetting er oppstart 1. januar, sier Hans Ivar Pedersen, daglig leder i Oldervik Fiskeindustri AS til Nordlys.

GÅR BRA: Oldervik fiskeindustri går bra for tiden. FOTO: OLDERVIK FISKEINDUSTRI

Han har god tro på at selskapet kan gjenta suksessen til opprinnelsesselskapet, fordi sjømatmarkedet er i en sterk vekst for tiden. Bedriften overtar en driftsbygning på 4000 kvadratmeter med oppgradert utstyr, selv om det vil være behov for mindre investeringer. Målet er å åpne Øksfjord-avdelingen 1. januar.

Når Øksfjord-avdelingen vil være oppe og gå, vil det være behov for mellom åtte og 10 ansatte. Man er i full gang med å ansette folk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.391