23948sdkhjf

- En skandinavisk organisasjon gir synergier

Det er salgssjef for Amada Scandinavia, Peter Book, som sier dette. I april i år ble Amada Sverige, Danmark og Norge slått sammen, og nå vil Amada fortelle om fordelene ved denne måten å organisere seg på.

Det er metalsupply.se som har besøkt Amada Scandinavia da selskapet hadde åpent hus tidligere i oktober. Temaet for dagen var «fremtidens teknologi», og samtidig viste selskapet blant annet fram sin nye skandinaviske organisasjon.

– Det er mange ulike fordeler med å kunne utnytte ressursene over landegrensene, samtidig som vi beholdr våre lokale avdelinger for rask support, sier Book til metalsupply.se.

– Som ett eksempel hadde vi en installasjon i Danmark nylig der vi sendte en svensk servicetekniker ettersom han er best på akkurat denne typen maskiner. Samtidig dro en dansk servicetekniker over til Sverige og gjorde en annen jobb, sier Book.

Den nye skandinaviske organisasjonen omsetter for mer enn 32 millioner euro, eller om lag 347 millioner kroner, og sysselsetter  nærmere 65 personer.  

– Det finnes synergier og det gjelder først og fremst på servicesiden og administrasjon, sier Peter Book videre.

Salget av maskiner til verkstedsindustrien er en god konjunkturindiaktor, og kan ses på på som måler på hvilken framtid et lands industri går i møte.

– Det er fortsatt god etterspørsel, men vi avventer i noen tilfelle å ta beslutninger, sier salgssjefen videre, og legger til:

– Samtidig er det mange forandringer i verden med Brexit, Donald Trump, handelskrig med Kina og mye annet, sier Book.   

Han sier videre at noen av kundene deres har merket en liten nedgang, men at nedgangen kommer fra et svært høyt nivå.

- Det er ikke så rart at det utjevner seg litt for en del når det har gått så bra som det har gjort over flere år, sier han.

Japanske Amada er en leverandør av platebearbeidende produktsjonsutstyr, og har siden i april i år etablerte en felles organisasjon for hele Norden. Blant produktene er CNC-styrta revolverstansmaskiner, laserskjæremaskiner, kantpressere, automatiseringsutstyr, verktøyslipere og mykvarer.

 

Kilde: Metalsupply.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125