23948sdkhjf

Ansatte sjokkerte

Ansatte ved Vard Aukra er småsjokkerte etter at ledelsen har gått ut og sagt at de ønsker nye eiere inn på eiersiden ved verftet.

Det er NRK som skriver dette. Mandag ble det kjent at Vard Aukra inviterte andre inn på eiersiden ved verftet, fordi det etter sigende skal være så vanskelig å fokusere å ulike markeder. Kommunikasjonsdirektør i Vard, Hege Akselvoll, sier at man ikke har tatt stilling til hvor mye de vil eie av selskapet hvis det kommer nye interessenter inn.

NRK skriver videre at ansatte ved Vard Akra er småsjokkerte etter opplysningene som er kommet, selv om det har vært noen spekulasjoner. Svein Arne Nerbøvik er en av de 92 ansatte som er bekymret for framtiden, og han sier til statskanalen at han håper kommunen vil gå inn og bidra. Han har også håp om at lokale interessenter vil melde sin interesse, slik at de ansatte kan beholde jobbene sine.

Da nyheten eventuelt nye inn på eiersiden kom for dagen, gikk ordføreren i Aukra ut og sa at kommunen har jobbet med å få i stand ny eller gammel aktivitet ved verftet. Ordføreren opplyser at det kan være mulig at kommunen går inn i verftet gjennom et eiendomsselskap, men dette er ikke avklart ennå.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156