23948sdkhjf

Reach Subsea fortsatt i rødt

Den norske subsea-aktøren Reach Subsea kan notere seg for et nettotap på 19,7 millioner kroner første kvartal i år.

Det er omtrent på samme nivå som første kvartal i 2018, da nettotapet endte på 18,6 millioner kroner. Forskjellen er at i fjor var omsetningen i samme periode på 114 millioner, mot 67 millioner i år. Det melder subseworldnews.
EBITDA ble i første kvartal i år på 13,6 millioner kroner mot 13,2 millioner samme kvartal i fjor. Reac Result skriver i sin kvartalsrapport at nedgangen i inntekter og nettoresultat i all hovedsak skyldes mangelen på «Allseas»-prosjekter, noe som økte inntektene med 40 prosent i 2018 sammenliknet med dette årets første kvartal.

Inntektsnedgangen ble utliknet av bedre priser og marginer, noe som ikke minst skyldes det selskapet selv kaller en «fleksibel forretningsmodell».

De kvartalsvise avskrivningene for første kvartal var 27 millioner kroner mot 25 millioner i fjor. Reach Subsea skriver videre at ordrekatalogen er på 194 millioner kroner, og det meste av dette er relatert til arbeid inneværende år. Det tilsvarende tallet på samme tidspunkt i fjor var 147 millioner kroner.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047