23948sdkhjf

Kaefer Energy sikret kjempekontrakt på Sverdrup

Equinor tildeler tjenester innen isolering, stillas og overflatebehandling (ISO) på Johan Sverdrup-feltet til Kaefer Energy AS. Tildelingen gjøres innenfor allerede eksisterende rammeavtale for drift og har estimert verdi på mer enn 700 millioner kroner.

Dette omfatter både ordinært drifts- og vedlikeholdsarbeid, samt arbeid knyttet til prosjektets Fase 2.

Kaefer Energy AS er valgt som ISO-leverandør basert på gode prestasjoner under eksisterende rammeavtale kombinert med sin konkurranseevne. Leverandøren har i tillegg utmerket seg med godt HMS-arbeid og en tydelig forbedringsagenda.

ISO-fagene bidrar til sikker og effektiv drift på våre anlegg. Vi ser frem til å samarbeide med Kaefer i driftsfasen når feltet etter planen starter produksjonen i november. Johan Sverdrup skal produsere i flere tiår og ISO-arbeidet blir viktig for bygge oppunder den langsiktige produksjonshorisonten, sier Equinors direktør for Driftsteknologi på norsk sokkel, Kjetil Hove.

Equinor har de siste årene etablert langsiktige ISO rammeavtaler for sin portefølje på norsk sokkel. Johan Sverdrup-feltet med sin lange tidshorisont vil kunne være en attraktiv arbeidsplass og bidra positivt for mulig nyrekruttering i ISO-bransjen.

Det er mange som har grunn til å være stolt av Johan Sverdrup-feltet. Ikke minst nærmere tusen leverandører som har bidratt til en sikker og effektiv utbygging. Vi er opptatt av forutsigbarhet i vår samhandling med leverandørene. Rammeavtalen legger til rette for det med en varighet ut 2030. I tillegg er Johan Sverdrup-feltet et flaggskip for digitalisering og nye tekniske løsninger. Det ser vi frem til å samarbeide om også innenfor ISO-fagene, sier anskaffelsesdirektør i Equinor, Peggy Krantz-Underland.

 

Kilde: Pressemelding fra Equinor

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111