23948sdkhjf

Pipelife ble Årets bedrift

Plastrørprodusenten Pipelife Norge er blitt kåret til Årets bedrift i Møre og Romsdal.

Det skriver selskapet i en pressemelding. Kåringen fant sted mandag kveld denne uka, og det er det regionale næringsutvalget som kåret Surnadal-bedriften til Årets bedrift.

- Dette var svært overraskende men også veldig hyggelig. Jeg takker på vegne av alle ansatte, sier daglig leder Kjell Johan Larsen i pressemeldingen.

Pipelife er med sine 180 ansatte en hjørnesteinsbedrift på indre Nordmøre. 100 av disse jobber i Surnadal.

- Det er svært for oss å nå opp i denne kåringen, særlig i et fylke som Møre og Romsdal, der det er så mange gode bedrifter, sier Larsen, og legger til at dette også er et slag for det samfunnsansvaret bedriften står for, og at omgivelsene ser dette.

Bedriften feirer i år 50 år, og har i verksatt et prosjekt på hvordan selskapet skal bestå og vokse som industribedrift basert på bærekraft.

I sin begrunnelse har juryen, som altså har vært regional- og næringsutvalget i regionen, lagt vekt på at Pipelife Norge har kommet langt gjennom robotisering og digitalisering, samtidig som de har satset på flere dyktige fagarbidere med riktig kompetanse. Videre heter det i begrunnelsen av «bedriften også aktivt har vært med på å utville lokalsamfunnet i Surnadal". Larsen har ledet bedriften siden 1995.

Til årets kåring var det kommet inn 22 forslag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11