23948sdkhjf

Stor-kontrakt til Beerenberg

Beerenberg har fått en intensjonsavtale verd om lag 250 millioner kroner med Aibel og stillasarbeid, overflatebehandling, passiv brannbeskyttelse, isolasjon og arkitektarbeid på Johan Sverdrup.

Det er Sysla.no som skriver dette.

– Dette er et prestisjeprosjekt både regionalt og nasjonalt, som det betyr svært mye for oss i Beerenberg å være en del av, sier Nils Halvor Berge til nettstedet. Han er  konserndirektør for nybygg og modifikasjoner i Beerenberg.

Arbeidene som selskapet skal gjør er på Johan Sverdrup P2 topside, og de skal etter planen starte fra juli i år, og vare helt fram til desember 2021. Sysla skriver at planleggingen vil ta til forholdsvis raskt, men at hovedaktiviteten vil foregå i 2020 og 2021.

I en pressemelding skriver selskapet at det har styrket sin kompetanse via tidligere nasjonale og internasjonale kontrakter. «Dette har bidratt til å gi selskapet en betydelig kompetanse på Johan Sverdrup», heter det i meldingen.

– Det har vært en krevende tilbudsprosess, som samtidig har vært preget av en god og konstruktiv dialog med Aibel. Dette vil vi nå ta med oss inn i gjennomføringen av Johan Sverdrup P2 Topside-prosjektet, sier Berge til Sysla avslutningsvis.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094