23948sdkhjf

Stor-kontrakt til Beerenberg

Beerenberg har fått en intensjonsavtale verd om lag 250 millioner kroner med Aibel og stillasarbeid, overflatebehandling, passiv brannbeskyttelse, isolasjon og arkitektarbeid på Johan Sverdrup.

Les også: TECO 2030 signerer intensjonsavtale for hydrogen-taubåter

Det er Sysla.no som skriver dette.

– Dette er et prestisjeprosjekt både regionalt og nasjonalt, som det betyr svært mye for oss i Beerenberg å være en del av, sier Nils Halvor Berge til nettstedet. Han er  konserndirektør for nybygg og modifikasjoner i Beerenberg.

Arbeidene som selskapet skal gjør er på Johan Sverdrup P2 topside, og de skal etter planen starte fra juli i år, og vare helt fram til desember 2021. Sysla skriver at planleggingen vil ta til forholdsvis raskt, men at hovedaktiviteten vil foregå i 2020 og 2021.

I en pressemelding skriver selskapet at det har styrket sin kompetanse via tidligere nasjonale og internasjonale kontrakter. «Dette har bidratt til å gi selskapet en betydelig kompetanse på Johan Sverdrup», heter det i meldingen.

– Det har vært en krevende tilbudsprosess, som samtidig har vært preget av en god og konstruktiv dialog med Aibel. Dette vil vi nå ta med oss inn i gjennomføringen av Johan Sverdrup P2 Topside-prosjektet, sier Berge til Sysla avslutningsvis.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125