23948sdkhjf

Slutter som adm. direktør i Siemens i Norge

Etter fire år som toppleder i Siemens i Norge søker Anne Marit Panengstuen nå nye utfordringer utenfor selskapet.

- Med den nye organiseringen av selskapet, som trer i kraft 1.april, slår vi dagens fem divisjoner sammen til tre operative selskaper. Disse operative selskapene får en mer selvstendig stilling enn dagens divisjoner, og rollen til adm. direktør blir derfor endret. Jeg har hatt en fantastisk karriere i Siemens, og med ny organisasjonsstruktur er tiden nå inne for meg til å søke nye muligheter utenfor selskapet, sier Panengstuen.

Prosessen med å finne en ny leder for Siemens i Norge er i gang, og Anne Marit Panengstuen vil jobbe videre som adm. direktør inntil ny leder er på plass, senest 30. september, 2019.

- Vi vil takke Anne Marit for en solid innsats for Siemens gjennom mange år. Hun har bemerket seg som en dyktig og samlende leder, og hun har hatt stor betydning for Siemens sin ledende posisjon innen elektrifisering og digitalisering. Vi ønsker henne lykke til videre, sier CEO i Siemens i Norden, Ulf Troedsson.

Anne Marit Panengstuen har jobbet 33 år i Siemens, de siste 4,5 årene som adm. direktør for Siemens i Norge. Hun har hatt en rekke ulike lederjobber i selskapet, både i og utenfor Norge. De senere årene har hun ledet Siemens gjennom en omfattende endringsprosess for å ta en ledende posisjon innen digitalisering. I denne prosessen har hun vært en viktig representant for Siemens i Norge, og nyter stor respekt blant beslutningstakere i næringslivet og offentlig sektor.

Kilde: Pressemelding fra Siemens

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081