23948sdkhjf

Lederskifte i Norwegian Electric Systems

Odd Gunnar Kleppe overtar som administrerende direktør i Norwegian Electric Systems, melder Havyard.

Tor Leif Mongstad har vært med i Havyard-systemet siden 2002, både som sjef for verftet i Leirvik, leder av selskapets elektro og automasjonsvirksomheter og med salg av skip og skipsdesign. Han har vært EVP og daglig leder i NES siden januar 2015 og har ledet bedriften gjennom en tøff omstillingsperiode etter den kraftige offshore nedturen og overgang til ny teknologi.

Tor Leif vil fra 1.mars gå over i en salgsrolle i Havyard Group og arbeide med spesialprosjekt innen salg av skip, samt design og utstyrspakker, melder Havyard i en pressemelding. 

- Jeg har hatt mange spennende år med varierende arbeidsoppgaver i min karriere, men salg har alltid ligget hjertet mitt nærmest. Det er mange spennende prosjekter som skjer i Havyard,  så gleder meg til nye utfordringer. Odd Gunnar er en mann med utrolig mye erfaring og kompetanse, så jeg har stor tro på at han kommer til å gjøre en god jobb for NES.  

Odd Gunnar startet i Norwegian Control Systems (NCS) som daglig leder 1. mars 2018 og gikk over i stillingen som COO og viseadministrerende direktør i NES når NCS ble fusjonert inn i NES. Odd Gunnar kom til NCS fra stillingen som Viseadministrerende Direktør i Ulstein Power & Control og har før det lang erfaring som direktør for marinedivisjonen i ABB. Han har solid erfaring og kompetanse innen automasjon, navigasjon, kommunikasjon og kraftsystemer.

Kilde: Pressemelding fra Havyard

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
138 hos Easee permitteres
Fortsatt nedgang i råstål-produksjonen
Hydro leverer aluminium med nær null karbonfotavtrykk
iTec utvider mot vest med oppkjøp
Rec Solar starter opp igjen
Norautron-sjefen: - Verst for de som blir berørt
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.11