23948sdkhjf

Lederskifte i Norwegian Electric Systems

Odd Gunnar Kleppe overtar som administrerende direktør i Norwegian Electric Systems, melder Havyard.

Tor Leif Mongstad har vært med i Havyard-systemet siden 2002, både som sjef for verftet i Leirvik, leder av selskapets elektro og automasjonsvirksomheter og med salg av skip og skipsdesign. Han har vært EVP og daglig leder i NES siden januar 2015 og har ledet bedriften gjennom en tøff omstillingsperiode etter den kraftige offshore nedturen og overgang til ny teknologi.

Tor Leif vil fra 1.mars gå over i en salgsrolle i Havyard Group og arbeide med spesialprosjekt innen salg av skip, samt design og utstyrspakker, melder Havyard i en pressemelding. 

- Jeg har hatt mange spennende år med varierende arbeidsoppgaver i min karriere, men salg har alltid ligget hjertet mitt nærmest. Det er mange spennende prosjekter som skjer i Havyard,  så gleder meg til nye utfordringer. Odd Gunnar er en mann med utrolig mye erfaring og kompetanse, så jeg har stor tro på at han kommer til å gjøre en god jobb for NES.  

Odd Gunnar startet i Norwegian Control Systems (NCS) som daglig leder 1. mars 2018 og gikk over i stillingen som COO og viseadministrerende direktør i NES når NCS ble fusjonert inn i NES. Odd Gunnar kom til NCS fra stillingen som Viseadministrerende Direktør i Ulstein Power & Control og har før det lang erfaring som direktør for marinedivisjonen i ABB. Han har solid erfaring og kompetanse innen automasjon, navigasjon, kommunikasjon og kraftsystemer.

Kilde: Pressemelding fra Havyard

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11