23948sdkhjf

Enda et TESS-oppkjøp

TESS har kjøpt Sylinderakutten via sitt datterselskap Hydraulikkteknikk.

Hydraulikkteknikk AS er eid av TESS, og Sylinderakutten blir et TESS-firma gjennom de nye eierne. Firmaene under TESS er selvstendige selskaper, og driften hos Sylinderakutten fortsetter som før.

- Vi blir en del av noe større under TESS og Hydraulikkteknikk. Vi har muligheten til å utvikle Sylinderakutten til et større og bedre firma, og vi kommer til å vokse på dette, sier daglig leder i Sylinderakutten Daniel Ribbing til Ringsaker Blad.

Alle ansatte i Sylinderakutten blir med videre, da alle ansettelseskontrakter videreføres. TESS mener det er viktig p beholde ekspertisen og kompetansen de anstte i Sylinderakutten har.

Ringsaker Blad skriver at Hydraulikkteknikk er forhandler, og autorisert serviceverksted for Enerpac. De bygger aggregat og ventiler og er også inne i sylindermarkedet. De manglet reparasjonsavdeling, og Sylinderakutten kan tilby disse tjenestene til deres kunder.

Sylinderakutten ble etablert i 2002, og reparerer og lager sylindere. Bedriften i Brumunddal har åtte ansatte, og omsatte for 10,5 millioner kroner i 2017. 

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094