23948sdkhjf

Fusjonen gjennomført

Sjøtransport Rotsund AS har siden januar 2018 vært en del av NTS Gruppen. Tidligere i høst besluttet styrene i Sjøtransport Rotsund AS og NTS Shipping AS å fusjonere de to selskapene. Fusjonen er nå gjennomført med NTS Shipping AS som overtakende selskap.

Det kommer fram av en pressemelding fra NTS Shipping.

Bjarne Johannessen har vært daglig leder NTS Shipping AS siden 1. mars 2018, og vil også lede det fusjonerte selskapet fra Sørkjosen i Troms.

NTS Shipping AS sin flåte vokser gjennom sammenslåingen fra to til fire fartøyer. Fôrbåtene MS Safir og MS Rubin har kontrakter med fôrgiganten EWOS, og leverer fiskefôr til oppdrettere i Nordland, Troms og Finnmark. I tillegg eier NTS Shipping AS fraktefartøyene MS Nordkinn og MS Folla 2.

Fusjonen tilfører NTS Shipping AS en dyktig stab og mannskaper med høy kompetanse og mange års erfaring med sjøfrakt.

– Vi blir en større, sterkere og mer robust organisasjon, som ser fram til å utvikle morgendagens sjøtransporttjenester, sier Bjarne Johannessen.

Kunder, leverandører og samarbeidspartnere vil ikke merke fusjonen nevneverdig. Selskapenes eksisterende avtaler blir videreført, og det blir ikke gjort endringer på mannskaps- eller ledernivå.

Bjarne Johannessen har sammen med sin bror Harald Johannessen bygd opp den anerkjente merkevaren Sjøtransport Rotsund AS, som nå blir videreført i NTS Shipping AS.

– For oss som har bygd opp Sjøtransport Rotsund AS, markerer fusjonen på mange måter at en æra over. Men vi har forberedt oss og vært innstilt på dette i lang tid, og går inn i et fellesskap hvor vi deler synet på lokal forankring og verdiskaping, sier Johannessen.

 

Kilde: Pressemelding fra NTS Shipping

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.36