23948sdkhjf

Dårligere tall for Havila

- Vi sliter med at det er for mange skip i forhold til etterspørselen.

Det sier administrerende direktør i Havila, Njål Sævik i en pressemelding i forbindelse med framleggelsen av Havila Shippings resultater for tredje kvartal.

Rederiet fra Fosnavåg leverte ikke så gode tall som man kunne håpe og forvente. Inntektene for offshore-rederiet endte på 167,7 millioner kroner, noe som er11 millioner lavere enn fra samme peride i 2017. I tillegg er driftskostnadene gått ned fra 137,7 milioner kroner til 121,9 millioner kroner i tredje kvartal i år. Drifstresultatet økte med 6,8 millioner kroner – til 45,8 millioner kroner. Dette er opp fra 39 millioner kroner samme periode året før.

 – Vi går nå inn i vintermånedene. Vi vet allerede nå at dette blir noen krevende måneder fremover. Havila Shipping og resten av offshore-flåten sliter med at det er for mange skip tilgjengelig i forhold til etterspørselen. Før dette endrer seg vil nok hele offshore-flåten slite med dårlige tall, sier administrerende direktør Njål Sævik i pressemeldingen i forbindelse med framleggelsen av tallene for tredje kvartal.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.083