23948sdkhjf

Bergen Group blir til Endur

Tidligere i høst kom meldingen om at Bergen Group og Endur slår seg sammen. Nå vil det nye konsernet hete Endur ASA.

Dette skriver selskapet i en børsmelding onsdag formiddag etter at styret i Bergen Group ASA foreslår for selskapets ekstraordinære generalforsamling at selskapet endrer navn til Endúr ASA når transaksjonen er gjennomført med Endúr Holding AS medio 1. kvartal 2019. Den ekstraordinære generalforsamlingen skal avholdes den 21. desember 2018. 

- Sammenslåingen representerer en viktig strategisk milepæl for de involverte selskapene. Samtidig er dette starten på en ny og spennende fase for det sammenslåtte selskapet der vi får en styrket operasjonell aktivitet fordelt på et større geografisk marked. Et navneskifte vurderes således som en positiv forsterking, sier konsernsjef Nils Hoff i Bergen Group ASA.

Endúr er et gammelnorsk ord som avstammer fra ordet «endurnýja» som betyr å fornye, men Endúr er også et ord med flere betydninger – satt foran energi betyr det «varig energi». Dagens eiere bak Endúr Holding AS har i løpet av kort tid etablert Endúr-navnet som en viktig leverandør innenfor olje- og gassmarkedet. 

- Endúr vil også kunne sees på som en forkortelse av det engelske ordet endurance som betyr utholdenhet. Dette er en egenskap begge selskapene tar med seg inn i sammenslåingen, og som vi skal bygge videre på når vi fortsetter våre ambisjoner om ytterligere vekst, sier Hoff. 

Det kommende navneskiftet fra Bergen Group ASA til Endúr ASA vil også medføre navnejusteringer i konsernets datterselskaper.

 

Kilde: Pressemelding fra Bergen Group

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078