23948sdkhjf

Nor-Shipping ansetter bærekraftsansvarlig

Silje Bareksten er hentet inn til Nor-Shipping for å ta seg av bærekraft og teknologi i forbindelse med messen til sommeren.

Nor-Shipping har tidligere uttalt at bærekraft vil være et sentralt tema på messen til neste år, og har blant annet planlagt en «Blå hall» der fokuset vil være «blå økonomi». Nå har messen tatt bærekraftsmålet et skritt videre, og ansatt Silje Bareksten som ansvarlig for nettopp bærekraft – og teknologi.

Det går fram av en pressemelding fra Nor-Shipping.

- Det maritime miljøet er i en nøkkelposisjon til å hjelpe samfunnet å bygge opp en blomstrende og bærekraftig hav-økonomi, sier adm, dir. i Nor-Fishing, Per Martin Tanggard, som legger til at messen ønsker å tilrettelegge for at utstillerne og besøkende kan få realisert dette store potensialet.

Silje Bareksten kommer senest fra stillingen som leder for Smart City i Oslo, hvor hun bisto å gjøre Norges hovedstad til et sted hvor det er blitt enklere å jobbe mer «grønt», være mer inkluderende og mer kreative – også i jobbsammenheng. Hun har også en fortid som innovasjonssjef for teknologioverføring i selskapet Inven2, i tillegg til å ha erfaring fra CERN i sveitsiske Geneve.

- Havet er nøkkelen til vår framtid, og et økende fokus på bærekraft, nye reguleringer og ny teknologi representerer både store forretningsmuligheter og vil være vitale ingredienser i å utvikle samfunnet videre. Mitt anliggende vil være å hjelpe Nor-Shipping i en retning der langtrekkende forpliktelse for bærekraft og miljø, investeringer i ulikhet og åpenhet ikke bare er nødvendig, men også lønnsomt. Potensialet er stort for de aktørene som reagerer raskt for å skape vekst gjennom bærekraft og ansvarlig drift, og vi i Nor-Shipping skal hjelpe dem så godt vi kan for å nå sine mål, sier Bareksten.

Det er ventet mer enn 30.000 besøkende fra hele verden, når Nor-Shipping neste år åpner dørene i Oslo og Lillestrøm

Kilde: Nor-Shipping

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172