23948sdkhjf

Han er Sverdrup Steels nye forretningsutviklingsdirektør

Mats Benson er ansatt som ny direktør for forretningsutvikling hos Sverdrup Steel. Han har mer enn 20-års erfaring fra bransjen.

Mats Benson startet sin karriere ved FoU i Avesta i selskapet som senere ble Outokumpu.

Siden den gang har han jobbet i Outokumpu, og hatt mange ledende stillinger innen forretningsutvikling, produksjon og salg. En ting stillingene har til felles er at han alltid har jobbet med spesialstål og høyraffinerte produkter. Siden 2019 har han jobbet i Outokumpus langproduktdivisjon før han begynte i Sverdrup Steel i august i år.

- Vokse i nye markeder

- Mitt ansvar er å utvikle vårt tilbud til våre kunder og å vokse nye markeder og segmenter. Allerede i dag har vi salg til over 80 land, og det er fortsatt mye å gjøre. I løpet av de 20 årene jeg har vært i bransjen har spesialstålproduktene vokst raskere enn rustfri industri generelt fordi karbonstål og mer ordinært rustfritt stål blir omdannet til materialer med høyere styrke og bedre korrosjonsbestandighet. På denne måten nyter kundene våre bedre livssykluskostnader, og ettersom jeg tror viktigheten av bærekraft vil bare bli viktigere i fremtiden, vil dette fortsette å vokse. Sammen med mine kolleger er jobben min å komme med en plan og strategi for å fortsette å gjøre Sverdrup Steel til en enda sterkere leverandør og det er mange områder å fokusere på for eksempel energi og tungindustri, gruveindustri, og ikke minst den grønne omstillingen innenfor fornybar segmentet. I tillegg er det flere produkter og leverandører som vi kan samarbeide med for å utvide vårt tilbud ytterligere, sier Mats Benson.

Mats Benson er gift, og har tre barn.

Kilde: Pressemelding fra Svedrup Steel

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078