23948sdkhjf

Storfusjon i Rogaland

Mecan AS og PDS Gruppen fusjonerer og blir en stor totalleverandør i Rogaland, med 150 ansatte og opp mot 200 millioner i omsetning.

Mecan og PDS har samarbeidet i mange år, kjøpt tjenester av hverandre og har levert prosjekter sammen for små og store kunder innen olje & gass, samt landbasert industri. I 2016 kom Mecan inn i rammeavtalen PDS Gruppen har med Equinor på K-Lab, Kårstø. Samarbeidet har gitt mersmak og tanken om å skape noe større sammen begynte å vokse hos ledelsen i begge selskaper.

- Det har vært en lang og positiv prosess mellom to selskaper som ser muligheter til å skape mer sammen. Mange praktiske og formelle prosesser har gjort at sluttspurten har vært hektisk. Men i dag er jeg stolt over å kunne stå foran våre ansatte og fortelle nyheten om at Mecan AS og PDS Gruppen slår seg sammen i en 50-50 fusjon 1. januar 2019 og blir en stor totalleverandør med navn PDS Gruppen, sier en smilende konserndirektør i PDS Gruppen Terje Øverland.

 - Synergiene og mellom PDS og Mecan har vært synlige i mange år, og når vi ser tilbake på utfordringene alle innen oljeindustrien har vært gjennom så var tiden nå inne for å skape en solid totalleverandør av mekaniske- og ingeniørfaglige tjenester. Nå blir vi én stor aktør som våre felles kunder kan bruke i prosjekter fra a-å», tilføyer Øivind Erland, adm. dir. i Mecan.

 

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.142