23948sdkhjf

Toralf Hustveit går til jobb i Norner

Ingen trodde vel at Toralf (64) noen gang skulle slutte i Grepi Plast før noen bar ham ut! Men så har det skjedd. Etter 20 år i Grepi Plast forlater han sin baby til fordel for Norner, der han starter i jobb som senioringeniør i Anvendelsesteknisk Senter 1. november.

Toralf skal han drive forretningsutvikling i det nordiske markedet og også være med å vurdere forretningsmuligheter for Norner blant leverandører av tekniske plaster. Dessuten skal han lede og delta i prosjekter knyttet opp mot plastbearbeiding samt være aktivt med i oppbyggingen av Applikasjonshallen, vegg i vegg med nybygget Power House, som Norner flytter til i løpet av sommeren 2020.

Toralf forteller til at han for rundt 40 år siden var med å bygge opp maskinhallen i Saga Petrokjemi, et selskap som ble til Statoil og etter hvert til Borealis. Nå vil han i sin nye jobb treffe flere kolleger fra tiden i Borealis..

– Det blir veldig rart å forlate Grepi, men jeg gleder meg stort til prosjektene og utviklingsoppgavene i Norner. Oppgavene vil jo også være beslektet med de jeg hadde i Borealis for 20 år siden, sier Toralf.

Han er glad for at Mezonic er kommet inn på eiersiden. Trond Heier, som leder Mezonic, vil formelt og juridisk bli adm. direktør i Grepi Plast når Toralf slutter. Marius Gjelstad Gundersen, som har vært på Grepi i drøyt 10 år, blir fabrikksjef, og den som er tilstede hver dag. De to siste årene har han vært produksjonssjef og også ansvarlig for logistikk og innkjøp.

Så Toralf Hustveit er ikke i tvil om at driften og produksjonsflyten i Grepi Plast vil bli godt ivaretatt også etter at han snart slutter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062