23948sdkhjf

To norske fikk Brasil-oppdrag

De to norske seismikkselskapene TGS og Spectrum har gått sammen om et oppdrag i Brasil.

Det betyr at de to aktørene går sammen om arbeidet med seismikk på et 15.000 kvadratmeter stort område i det store Santos-bassenget i Brasil. Det er snakk om det såkalte Santos 3D-programmet. TGS og Spectrum vil være likeverdige partnere som skal håndtere innsamling av data.

- Vi er svært glade for å kunne samarbeide med TGS i dette prosjektet. Sammen skal vi oppdage det ukjente i Santos-bassenget i Brasil. Bassenget er et av de mest aktuelle stedene å utforske på i verden for øyeblikket, og har store muligheter for ytterligere utforskning på dypt vann, sier administrerende direktør i Spectrum, Rune Eng i en børsmelding tirsdag morgen.

Det er bare noen dager siden at det ble kjent at TGS sammen med Schlumberger skal lete i Mexico-gulfen. Nå kommer altså et nytt oppdrag – det andre i Brasil i dette året for TGS.

- Vi er også svært fornøyd med dette samarbeidsprosjektet med Spectrum. Dette vil være vårt andre oppdrag i Brasil i år, noe som gjør at vi utvider vår forpliktelse innen dette feltet, sier Kristian Johansen. Han er adm. dir. i TGS.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.172