23948sdkhjf

Optimistiske seismikk-selskaper

Seismikkselskapene Spectrum og TGS ser for seg gode tider framover – basert på tallene for tredje kvartal.

Dette går fram av børsmeldinger fra de to selskapene mandag morgen. Spectrum forventer å kunne rapportere driftsinntekter på 40 millioner dollar i tredje kvartal, og det vil være nærmere en dobling sammenliknet med 21 dollar i samme kvartal 2017,skriver selskapet i børsmeldingen.

Spectrums nettoinntekter ventes å bli på 30 millioner kroner i kvartalet, mot 17 millioner kroner i samme periode 2017. Spectrum legger fram sine endelige tall for tredje kvartal i år 26. oktober

Også TGS skriver i en melding mandag morgen at de forventer et tredje-kvartal med en vekst på 35 prosent. I resultatvarselet skriver selskapet at det er ventet inntekter på 1,2 milliarder kroner i dette kvartalet.

I andre kvartal i år hadde selskapet inntekter på 158 millioner dollar, med et driftsresultat på 54 millioner dollar.

Samtidig melder seismikkselskapet Magseis at de har fått en intensjonsavtale om salg av 17.000 seismikknoder for havbunnen. Oppdragsgiver er BGP Offshore, China National Petroleum Corporation. Dette meldes i en børsmelding mandag morgen. Magseis skal også levere fire modulære håndteringssystemer, og leveringene skal skje i løpet av de ni første månedene neste år. At Magseis også går godt, melder selskapet i samme melding: Selskapet opprettholder sin inntektsguiding for 2018 på 100 millioner dollar. Guidingen for inntektene neste år er på mellom 190 og 200 millioner dollar.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078