23948sdkhjf

Bergsli Metallmaskiner er miljøfyrtårn

Tirsdag 2. oktober fikk grossist-bedriften, Bergsli Metallmaskiner AS, Miljøfyrtårn-diplomet av ordfører i Skien kommune, Hedda Foss Five.

Bergsli Metallmaskiner som er regnet som en ledende leverandør av maskiner og utstyr for mekanisk industri i Norge, tenker miljø.

- En sertifisering som Miljøfyrtårn et kvalitetsstempel og et bevis på at virksomheten har tatt konkrete grep i forhold til bærekraft. Det er særlig viktig for oss i anbudslevering til det offentlige, siden de er pålagt å ta hensyn til miljø, arbeidsforhold og sosiale forhold ved gjennomføringen av sine anskaffelser. Også en del større bedrifter krever miljøstyringssystem, og den beste måten å vise at det er på plass er å være miljøsertifisert, sier daglig leder Snorre Solbakken etter å ha mottatt sertifiseringen.

 Han sier at bedriften ønsker å ta hensyn til miljøet og følge generelle retningslinjer i et samfunn med stadig økende utfordringer relatert til miljø og klima.

For å bli godkjent som miljøfyrtårn må virksomheten kunne dokumentere at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Det stilles stadig økende krav til at aktiviteter og tjenester skal ta hensyn til miljøet, derfor velger fler og fler bedrifter og bli miljøsertifisert.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097