23948sdkhjf

Allerede 80 % fullt på Nor-Shipping

Mer enn 80 prosent av Nor-Shippings utstillerareal er allerede booket.

- Tallet viser en markant forbedring på forhåndsbestillinger av stands enn på tilsvarende tidspunkt for messen 2017. Det viser at det er reell optimisme i den maritime industrien, sier Nor-Shippings adm. dir., Per Martin Tanggard.

Nor-Shipping går av stabelen i Oslo 4. til 7. juni neste år. Tanggard ser litt tibake i tid:

- Ingen trenger å fortelle meg at den maritime industrien har vært gjennom noen svært tøffe år. Tradisjonelle sykluser ser ut til å ha blitt kastet ut gjennom vinduet, ettersom lange perioder med overkapasitet, svak etterspørsel og lave marginer har tvunget redere og leverandører inn i smertefulle perioder med justeringer. Likevel, ser vi nå at «dette skipet» styrer ut av stormen, sier Tanggard.

Det var i 2015 at Tanngard ble sjef for Nor-Shipping. I sin rolle som leder for messen, møter han mange forskjellige ledere i næringen daglig. Disse ser ut til å bli mer optimistiske for hver måned som går.

-I ngen tar noe for gitt, men det er en energi i bransjen som jeg ikke har sett på en god stund, sier han.

- Selvsagt er det fortsatt utfordringer, men det er et ønske å omfavne utfordringene og gripe voksende muligheter. Dette er drevet fram av mulighetene gjennom ny teknologi og innovasjon, men også av at man innser det store forretningspotensiale som ligger i havområdene. Dette er noe Nor-Shipping 2019 vil reflektere som en arena for hav-løsninger.

Tanggard sier at Nor-Shipping ønsker å hjelpe aktørene i bransjen til å få tilgang til nye hav-muligheter som er basert på bærekraftig suksess – både miljømissig og kommersielt.

 

Kilde: Kilde: Nor-Shipping

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094