23948sdkhjf

Nye styremedlemmer i Eidesvik Offshore

Generalforsamlingen til Eidesvik Offshore vedtok i går to nye styremedlemmer i selskapets styre.
Inn i styret kommer Lauritz Eidesvik og Kristine Skeie, ut går Borgny Eidesvik og Synne Syrrist, skriver selskapet i en melding.

Flere styreverv
Kristine Skeie er daglig leder og medeier i HK Shipping Group AS og har flere år bak seg som leder av Koppervik Ship Management. Skeie er i tillegg styremedlem i Reach Subsea og Karmsund Havnevesen. Skeie har utdannelse fra Varehandelshøgskolen i tillegg til etterutdanning innen styrearbeid, organisasjon og skatterett.

Lauritz Eidesvik er styreleder og medeier i Bømmelfjord, og indirekte medeier i Eidesvik Invest AS som eier nesten 60 prosent av Eidesvik Offshore. Eidesvik har arbeidet som styrmann i offshore-rederiet og utdannelse i økonomi og administrasjon. Han har hatt ulike stillinger i Eidesvik tidligere og har inntil nylig jobbet som befraktningssjef i selskapet. Nå går han ut av stillingen og fortsetter i familieselskapet Bømmelfjord.

Det resterende styret består av styreleder Kolbein Rege, Lars Eidesvik, og John Egil Stangeland. Totalt brukte selskapet 1,6 millioner på styrehonorar i 2017.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078