23948sdkhjf

Vestnes Ocean og Liodo Marine fusjonerer

Vestnes Ocean og litauiske Liodo Marine har til hensikt å slå seg sammen.
Vestnes Ocean og litauiske Liodo Marine har inngått en intensjonsavtale om å slå seg sammen, skriver Skipsrevyen.

- Det nye selskapet skal hete Vestnes Lido AS, men en vil fortsette med merkevarene Vestnes Ocean og Lido Marine i en periode, opplyser daglig leder i Vestnes Ocean, Jonny Bjørnset til Skipsrevyen.

Vestnes Ocean har blant annet vært involvert i innredningen på havmerden til oppdrettsselskapet Salmar.

- Vi vil nå få et solid fundament for videre utvikling av selskapene. Dagens ordrereserve på over 200 millioner norske kroner inkluderer oppdrag i land som Norge, Spania, England, Frankrike, Polen, Kina, India og Bangladesh, sier Bjørnset i en pressemelding, ifølge Skipsrevyen.

Samler fellesfunksjoner
Ifølge Gunnvald Laukhammer i Lido Marine vil det nye selskapet bli en betydelig aktør innenfor innredning av cruiseskip, fiskebåter, brønnbåter og militære fartøy.

Selskapene som til sammen har om lag 150 ansatte vil ansette flere medarbeidere både i Norge og de andre landene de opererer i. Begge selskap er ISO 9001 og 14001 godkjente og har fokus på service og bærekraft, heter det i meldingen, nå vil de også få vil få samlet fellesfunksjoner som innkjøp, salg, prosjektstyring og administrative oppgaver.

Selskapene driver hovedsakelig med innredning av skip og flytende installasjoner, men i Norge har de også en avdeling for landbasert kontorinnredning.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078