23948sdkhjf

Vestnes Ocean vant fransk stor-kontrakt

Det lønner seg å ha en fransk ansatt når man legger inn anbud i Frankrike. Nå har Vestnes Ocean på franske cruiseskip.

Kontrakten går ut på å utruste mannskapsrom, styrehus og tekniske rom på to pluss to cruiseskip.

Avtalen innebærer at selskapet er sikret jobb fram til 2026, skriver Firdaposten.

Vestnes Ocean skal gjøre jobben for Ritz Carlton, som skal bygge fire nye cruiseskip, som går inngår i luksussegmentet med 1000 gjester og 1000 ansatte om bord.

Fransk ansatt

Vestnes Ocean har en stor fordel når de skal legge inn anbud på franske oppdrag. De har nemlig franske Philippe Charbaut ansatt, som jobber kun mot det franske markedet. At skipene skal bygges ved et verft like ved hjembyen Nantes er heller ingen ulempe.

– Ja, det er et fortrinn, absolutt. Det forenkler kommunikasjonen på flere nivåer å være fransk, sier han, og får støtte av daglig leder Jonny Bjørnset.

Mye av kommunikasjonen foregår nemlig på fransk med de franske verftene.

Vestnes Ocean har hovedkontoret sitt i Florø, men de store oppdragene skjer ute i den store verden. Vestnes jobber nå med to ulike prosjekt ved det samme verftet, og med denne kontrakten har de sikret seg arbeid fram til 2026.

Etablert fransk datterselskap

For å sikre seg flere oppdrag i Frankrike, har selskapet etablert Vestnes France. Dette er en fordel som må til, fordi Vestnes Ocean ofte bruker lokale leverandører der hvor innredningsjobbene gjennomføres.

Overfor Firdaposten vil ikke Jonny Bjørnset røpe kontraktssummen, men sier at det er et betydelig engasjement og en viktig kontrakt for å sikre kontinuiteten ved verftet.Kontrakten vil også gi auka aktivitet ved Vestnes Ocean i Florø.

– Vi har et rykte på oss for å være direkte og ærlige i kommunikasjonen og at vi leverer etter avtale. Verftet opplever at de kan stole på oss, og at de vet hva de får, sier lederen i Vestnes France, Philippe Charbaut, til Firdaposten avslutningsvis.

Kilde: Firdaposten

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.392