23948sdkhjf

Fabrikk-konsert med Pink Floyd

Alcoa Mosjøen blir 60 i dag og byr på en unik konsert i industrihallen.
Alcoa feirer 60 år med vellykket aluminiumproduksjon i Mosjøen - og gjør det med stil.

Unik konsertramme
For første gang gjennomføres nemlig en konsert i et produksjonslokale i drift – Alcoas eget støperi. Og konserten holdes ikke av hvem som helst heller. «The Pink Floyd Project» har meldt sin ankomst og vil få en nokså spesiell scene.

Arrangementet begynner kl. 13.30 i dag, varer i en time og overføres direkte.

Følg konserten og resten av arrangement direkte!

Mange gratulanter
Selvfølgelig holdes det også taler: av statssekretær i Olje- og energidepartementet, Ingvil Smines Tybring-Gjedde, fylkesråd for næring i Nordland, Ingelin Noresjø, Vefsns ordfører Jann Arne Løvdahl, Chief Operating Officer i Alcoa, Tomas Mar Sigurdsson og Alcoa Mosjøens verksdirektør Kathrine Næss.

Samtlige ansatte ved Alcoa Mosjøen er invitert til jubileumsfeiringen.

Nordlands største bedrift
Og her noen korte glimt om hjørnestensbedriften i Mosjøen: den er Nordlands største bedrift med 450 ansatte – med en årsomsetning på rundt seks milliarder kroner.

Seks milliarder i investeringer
Fabrikken har investert seks milliarder kroner i løpet av de 15 siste årene. Og mer skal det bli, skriver kommunikasjonsrådgiver Anne Jahr.

Alcoa Mosjøen har tatt mål av seg til å bli verdens høyest automatiserte aluminiumsverk og er opptatt av det mye omtalte «grønne skiftet». For jubilanten betyr det mer håndfaste ting, som kjøp av vindkraftenergi fra Kvaløya, for eksempel.

Gir til lokalsamfunnet
At Alcoa Mosjøen er opptatt av lokalsamfunnet og dets organisasjonsliv, viser etableringen av Alcoa Foundation som siden 2009 har bidratt med over åtte millioner kroner – og mange dugnadstimer, skriver selskapet.

Les også: Alcoa kjøper vindkraft fra Troms
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11