23948sdkhjf

Overtar roret i brønnbåtkoloss

Oddleif Wigdahl (35) er ny daglig leder i Norsk Fisketransport.
Wigdahl overtar dermed roret i verdens tredje største brønnbåtselskap. Han kommer fra stillingen som operasjonssjef i samme selskap.

– Svært godt kvalifisert
Norsk Fisketransport ble etablert i 2004 av Harry Bøe og Børge Lorentzsen som et datterselskap i havbrukskonsernet NTS. Brønnbåtrederiet har fram til nå blitt ledet av konsernets administrerende direktør, Harry Bøe.

– Som operasjonssjef har Wigdahl dokumentert ferdigheter og levert resultater som gjør han svært godt kvalifisert til å lede og videreutvikle brønnbåtvirksomheten vår, skriver Bøe i dagens pressemelding.

Oddleif Wigdahl er utdannet maskinist, med bakgrunn fra Forsvaret, kystfart og som teknisk sjef i Seaworks. Han har jobbet i NTS-gruppen siden 2014, og har det siste året også vært daglig leder i NTS Management, ved siden av å være operasjonssjef i Norsk Fisketransport.

Flere styreendringer
Samtidig gjøres det endringer i styrene i to av NTS-gruppens datterselskaper - Norsk Fisketransport AS og Midt-Norsk Havbruk AS. I forbindelse med lederskiftet i Norsk Fisketransport AS går NTS-direktør Harry Bøe inn som ny styreleder i selskapet. Han overtar etter Roger Granheim.

Og i løpet av kort tid vil Roald Dolmen overta styreledervervet i Midt-Norsk Havbruk (MNH). Han tiltrådte ved årsskiftet stillingen som leder for strategi og forretningsutvikling i NTS-konsernet. Harry Bøe blir nytt styremedlem i MNH.

Poenget med endringene er at konsernet vil tilpasse konsernmodellen til NTS-gruppens virksomhetsområder, heter det i meldingen.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064