23948sdkhjf

Stafa Industrier kjøper Larel

Stafa Industrier i Grimstad har kjøpt elektrobedriften Larel i Stokke.
Stafa Industrier AS, antakelig bedre kjent under navnet Stansefabrikken, har i lang tid hatt en målrettet strategi om oppkjøp og vekst. Nå har konsernet kjøpt Vestfold-bedriften Larel AS.

Blir del av Stansefabrikken Products
Den formelle overtakelsen av både aksjene og bedriften skjedde 10. januar i år. Dermed styrker Stafa Industrier særlig datterselskapet Stansefabrikken Products.

Larel vil fortsette som eget selskap en stund fremover, men intensjonen er at den på sikt blir en del av Stansefabrikken Products, opplyser markedsdirektør Johan Harald Melgaard i Stafa Industrier overfor Metal Supply.

Vil vokse videre
Stafa Industrier har seks datterselskap, rundt 375 ansatte og en omsetning på 350 millioner kroner.

Konsernet har sterke finansielle muskler og «klare ambisjoner om videre vekst gjennom organisk utvikling og en offensiv oppkjøpsstrategi rettet mot eksisterende og tilstøtende bransjer i Norge og Europa», skriver Stafa i en pressemelding.

Larel - et selskap i vekst
Larel har hatt en kontinuerlig vekst og utvikling siden nåværende eiere tok over virksomheten i 2004. Selskapet teller nå 15 ansatte og har en omsetning på 40 millioner kroner.

Selskapet tilbyr i dag et bredt spekter av sertifiserte el-produkter til industri, bolig og infrastruktur som distribueres via elektrogrossister i Norge.

Larels ledelse og eiere kommer til å fortsette i selskapet.


Fakta om Stafa Industrier
Stafa Industrier AS består av en gruppe produksjons-, produktutviklings- og salgsselskaper som tilbyr produkter som er hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplater.

Konsernet har hovedkontor i Grimstad, produkt- og salgsselskap i Tranby utenfor Oslo og produksjonsenheter i Fredrikstad og Litauen med en industripark på 22.000 kvadratmeter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08