23948sdkhjf

Vest Jet kjøpt opp

Hatteland har overtatt pumpeprodusenten Vest Jet.
– Dette er et veldig spennende og innovativt selskap som vi gleder oss til å utvikle videre, sier konsernsjef Stig Hatteland i Haugesund-bedriften Hatteland.

Vest Jet AS på Karmøy har til nå vært eid av familien Taranger i Austevoll (75 prosent aksjeandel) og tre nøkkelansatte. De tre er daglig leder Robert Larsen, verkstedsjef Tore Thulin og salgssjef Jan Rune Haukvik. Trioen fortsetter i selskapet.

- Riktig eier
- Vi har vært med på en hyggelig reise med Vest Jet siden 2011 og ønsker nå å konsentrere oss om vår kjernevirksomhet innen fiskeri. Vi er sikker på at Hatteland er riktig eier for å bringe Vest Jet AS videre til nye høyder, sier Harald Taranger i Taranger Fiskeriselskap.

Moderne lokaler – med kai
Vest Jet AS ble grunnlagt i 1978 og leverer pumper over hele verden. Selskapet har siden tidlig 90-tall vært lokalisert på Karmøy. I 2010 flyttet selskapet fra Torvastad til Husøy og Karmøy trafikk- og fiskerihavn.

Der har de 1.500 kvadratmeter moderne produksjons- og lagerlokaler og tilgjengelig dypvannskai like ved.

Offshore og oppdrett som kunder
Vest Jet-pumpen er en universal sentrifugalpumpe, maskinert i syrefast stål med stor fleksibilitet både i kapasitet og anvendelsesområder.

Pumpen brukes innenfor mange områder som fiskebåter, fiskeforedling, oppdrettsnæringen, næringsmiddelindustri, offshore- og landbasert industri, meierier og bryggerier.

Ti ansatte
Selskapet har ti ansatte, og hele veien hatt en positiv utvikling. I 2010 var omsetningen rundt 11 millioner kroner. I år vil omsetningen ende på mellom 24 og 25 millioner kroner.

Solid, lokal eier
- Det har vært en spennende prosess med stor interesse for selskapet, og vi er svært glade for at det ble en lokal og solid aktør som Hatteland som nå bringer selskapet videre, understreker Robert Larsen, daglig leder i Vest Jet AS.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078