23948sdkhjf

To nye kontrakter for Bilfinger

Bilfinger Industrier Norge i Stavanger har sikret seg to nye kontrakter hos Aibel AS.
Den ene kontrakten omfatter ISO-arbeidene i ombyggingsjobben for å ta imot Dvalin-produksjonen på Heidrun-plattformen. Bilfinger skal levere tjenester innenfor passiv brannbeskyttelse, isolasjon og arkitekt til to moduler som skal installeres på Heidrun-plattformen. Disse er på henholdsvis 4.000 tonn (M40) og 400 tonn (H25). H25 skal installeres i 2018, mens M40 skal installeres i 2019. Kontrakten starter i november i år og varer fram til mars 2019.

Til Johan-Sverdrup-feltet
Den andre gjelder leveransen av ISO-tjenester i forbindelse med oppkoplingen av boreplattformen på Sverdrup-feltet.  Oppdraget går ut på å forberede og levere isolasjons, stillas- og overflatetjenester til oppkoblingen som Aibel AS i Haugesund skal gjennomføre av den nye boreplattformen på Johan-Sverdrup-feltet.

Arbeidet starter i løpet av høsten med forberedende arbeider knyttet til plan og ingeniørtjenester i Aibels kontor i Haugesund.  De fysiske arbeidene offshore begynner etter planen i løpet av våren 2018 og avsluttes sommeren 2019.

Viktige oppdrag i et stramt marked
– Dette er viktige oppdrag for Bilfinger. Vi har jobbet målrettet og hardt for å oppnå god konkurransekraft og gleder oss over at vi vant fram i et stramt marked, skriver administrerende direktør Tove Tyberø på selskapets nettsider.

– Kontraktstildelingen gir oss et godt grunnlag for å kunne utvikle samarbeidet med Aibel ytterligere, påpeker hun.

Kontraktsforlengelse
Og det ble enda en gladnyhet for Bilfinger Industrier. Apply Sørco/Lundin Norway har nemlig forlenget kontrakten med dem for leveranse av ISO-tjenester til Edvard-Grieg-feltet. Den gjelder i første omgang fram til 1. januar 2019, med opsjon på ytterligere forlengelse.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08