23948sdkhjf

Danner global brønn-gigant

Stavangerselskapet Altus Intervention og det internasjonale teknologiselskapet Qinterra Technologies danner en global leder innen brønnteknologi.
Selskapet, som har kontor i Stavanger, vil bli markedsført under navnet Altus Intervention, skriver selskapet i en pressemelding.

Her samles det over 1.000 ansatte fra fire regioner: Storbritannia & Vest-Afrika, Norge & Danmark, Nord- og Sør-Amerika samt Midtøsten & Asia Pacific.

En milepæl
I forbindelse med oppkjøpet i 2014 etablerte oppkjøpsfondet EQT de to selskapene Altus Intervention og Qinterra Technologies. Det samlede selskapet leverer et utvalg av innovative og velprøvde brønnintervensjons teknologier, verktøy og tjenester til den globale olje- og gassindustrien.

Konsernsjef Åge Landro, som startet i selskapet i februar 2016, vil fortsatt lede det samlede Altus Intervention.

- Det er en milepæl for Altus Intervention. Med en solid erfaring, ekspertise og banebrytende teknologi er selskapet godt rustet til å støtte oljeselskapene, samtidig som vi former fremtidens brønnintervensjon. Dette er en industri i konstant utvikling, og vårt fokus er på å finne smartere måter å jobbe på og dermed øke effektiviteten og nedbringe kostnadene, sier Landro i en pressemelding.

Selskapet har det siste året sikret seg en rekke kontrakter med oljeselskaper i alle regioner hvor selskapet er etablert. Noen av kontraktene som trekkes frem er med oljeselskaper som Maersk i Danmark og Storbritannia, Shell i Storbritannia, USA og Norge, Statoil i Norge og Petronas i Malaysia.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063